Kontakt

MM Composite A/S

Industrivænget 2B
5580 Nr. Aaby

Phone: +45 72 30 10 15info@mmcomposite.dk

USA

I oktober 2012 etablerede MM Composite et datterselskab i Fort Madison, Iowa, USA, som led i vores strategiske mål om at være en verdensomspændende partner med en global vision – og samtidig bevare vores lokale fokus og fleksibilitet. I juni 2013 blev en produktionslinje iværksat. Vores afdeling i USA var i perioden 2012-2015 placeret på Siemens Wind Power’s fabrik, som vi har et tæt samarbejde med. I 2015 flyttede MM Composite ind i nye lokaler i Mt. Pleasant, hvorfra vi nu har større kapacitet.

Med mere end 30 års erfaring bag os, nyder MM Composite Inc. i dag stor opbakning fra vores hovedkvarter i Danmark og har vedtaget de værdier og kvaliteter, der har gjort MM Composite A/S den vidende og fleksibel partner, vi er i dag. Med udvidelsen i USA, har MM Composite taget det første skridt i udviklingen af en global og fleksibel virksomhed, som tilstræber at få endnu flere globale samarbejdere på længere sigt.

ERIK W. PEDERSEN, PRECISION RACING

“Da jeg skulle have genskabt en hækspoiler i kulfiber til min Corvette racerbil, rettede jeg henvendelse til MM Composite, som straks stillede et dedikeret team til rådighed. De oprindelige tegninger fandtes ikke, men det var ikke nogen udfordring for teamet, som løste opgaven til perfektion. Udover den høje kvalitet i produktet, fik jeg også designråd og sparring med på vejen.”


Erik W. Pedersen, Precision Racing

KARL E. ZOBBE, KVALITETSINGENIØR

“Vi har arbejdet tæt sammen med MM Composite siden 1995. Som produktionsvirksomhed og tredje parts leverandør forstår de vores ønsker og behov, og de leverer konsekvent et højkvalitets produkt. De forstår, hvad det vil sige at være en del af et udviklingssamarbejde og et hurtigt udviklende arbejdsmiljø. ”


Karl E. Zobbe, kvalitetsingeniør fra Siemens Wind Power

​PAUL W. ROOS, TECHNICAL DIRECTOR

“I presented my designs for a low head, composite water turbine to MM Composite. With their extraordinary composite experience and know how, MM Composite turned my design into reality by first producing the needed very complicated tools and secondly the parts for the prototype of the turbine, which we now (spring 2016) are testing. MM Composite has with their professional and quality oriented approach proven to me, that they are the to go to experts for manufacturing complicated composite parts.”


Paul W. Roos, Technical Director, AMJET Turbine Systems, LLC Iowa, USA

Hvad siger vores kunder​

Kundeudtalelser​

MM COMPOSITE A/S

Industrivænget 2B
5580 Nr. Aaby