Mission og vision

Mission

Vores mission er at levere kompositkomponenter til vindmølle- og hydroenergibranchen, hvor der er fokus på høj kvalitet og konkurrencedygtig priser.

Vi vil fortsat være i front, når der skal udvikles innovative løsninger, og vi vil løse konstruktionsmæssige udfordringer for vores kunder og samtidig vise vejen for, at armeret glasfiber og lignende materialer kan erstatte fx. beton og stål.

Hos MM Composite vil vi fortsat være den løsningsorienterede partner til virksomheder, som står over for diverse udfordringer, som kan spænde fra udvikling af nye processer og produkter til optimering af nuværende processer.

Vores mission er også at bevare serieproduktion i Danmark og USA, således at det lokale fokus kan bevares med den globale vision.

Vision

Målet for MM Composite er at blive den foretrukne leverandør, når det drejer sig om kundernes ønske om hurtige, fleksible, mobile og/eller lokale løsninger.

Hos MM Composite genkender vi et ønske fra kunderne om produktion af kompositkomponenter med høj grad af fleksibilitet samt lave omkostninger. Da vi også har ekspertise i mobile løsninger, kan vi byde på nye produkter af kompositkomponenter med særlige behov inden for en kort tidshorisont.