Kontakt

MM Composite A/S

Industrivænget 2B
5580 Nr. Aaby

Phone: +45 72 30 10 15info@mmcomposite.dk

KVALITET, SIKKERHED OG MILJØ

En af de højeste prioriteter for MM Composite er den høje kvalitet i vores produkter og vores processer og dokumentation. Derfor blev MM Composite A/S allerede i april måned i 2011 ISO 9001 og 14001 certificeret af Det Norske Veritas (DNV). Dette er og vil konstant være et fokusområde for MM Composite.
dokumentation.

ISO Certifikater:

MM Composite vægter kvalitet meget højt, og derfor var det en naturlig proces, da vi gennemførte ISO 9001 og 14001 første gang i april 2011, blot 3 måneder efter virksomheden blev stiftet. Vores seneste audits blev gennemført globalt i juni 2016. Certifikater kan fremsendes ved behov.

Andre Certifikater:
Epoxy og polyester: Alle vores medarbejdere, som arbejder med epoxy materialer har gennemført relevant uddannelse og har fået certifikater i arbejdet med epoxy og/eller polyester.


Farligt gods: MM Composite har også medarbejdere, der er certificeret til at varetage og transportere farligt gods.

ERIK W. PEDERSEN, PRECISION RACING

“Da jeg skulle have genskabt en hækspoiler i kulfiber til min Corvette racerbil, rettede jeg henvendelse til MM Composite, som straks stillede et dedikeret team til rådighed. De oprindelige tegninger fandtes ikke, men det var ikke nogen udfordring for teamet, som løste opgaven til perfektion. Udover den høje kvalitet i produktet, fik jeg også designråd og sparring med på vejen.”


Erik W. Pedersen, Precision Racing

KARL E. ZOBBE, KVALITETSINGENIØR

“Vi har arbejdet tæt sammen med MM Composite siden 1995. Som produktionsvirksomhed og tredje parts leverandør forstår de vores ønsker og behov, og de leverer konsekvent et højkvalitets produkt. De forstår, hvad det vil sige at være en del af et udviklingssamarbejde og et hurtigt udviklende arbejdsmiljø. ”


Karl E. Zobbe, kvalitetsingeniør fra Siemens Wind Power

​PAUL W. ROOS, TECHNICAL DIRECTOR

“I presented my designs for a low head, composite water turbine to MM Composite. With their extraordinary composite experience and know how, MM Composite turned my design into reality by first producing the needed very complicated tools and secondly the parts for the prototype of the turbine, which we now (spring 2016) are testing. MM Composite has with their professional and quality oriented approach proven to me, that they are the to go to experts for manufacturing complicated composite parts.”


Paul W. Roos, Technical Director, AMJET Turbine Systems, LLC Iowa, USA

Hvad siger vores kunder​

Kundeudtalelser​

MM COMPOSITE A/S

Industrivænget 2B
5580 Nr. Aaby