Kontakt

MM Composite A/S

Industrivænget 2B
5580 Nr. Aaby

Phone: +45 72 30 10 15info@mmcomposite.dk

KUNDERÅDGIVNING

Indledningsfasen er meget vigtig for os, da det handler om at komme frem til kernen af kundens ønsker og behov. Hos MM Composite ligger vores styrke i vores fleksibilitet og sparringsparathed, når det drejer sig om at udvikle nye produkter. Derfor vil denne indledende fase være et sted, hvor vi skaber tryghed for kunden.

Helt konkret arbejder vi altid ud fra en langtids- og en korttidsplanlægning. Langtidsplanlægningen skal sikre at beslutninger bliver taget ud fra seneste viden til efterspørgslen og udføres i samarbejde mellem vores salgsdirektør og produktionsleder. Korttidsplanlægningen udføres af den enkelte afdelingsansvarlige ud fra de faktiske ordrer i ordreoversigten.

ERIK W. PEDERSEN, PRECISION RACING

“Da jeg skulle have genskabt en hækspoiler i kulfiber til min Corvette racerbil, rettede jeg henvendelse til MM Composite, som straks stillede et dedikeret team til rådighed. De oprindelige tegninger fandtes ikke, men det var ikke nogen udfordring for teamet, som løste opgaven til perfektion. Udover den høje kvalitet i produktet, fik jeg også designråd og sparring med på vejen.”


Erik W. Pedersen, Precision Racing

KARL E. ZOBBE, KVALITETSINGENIØR

“Vi har arbejdet tæt sammen med MM Composite siden 1995. Som produktionsvirksomhed og tredje parts leverandør forstår de vores ønsker og behov, og de leverer konsekvent et højkvalitets produkt. De forstår, hvad det vil sige at være en del af et udviklingssamarbejde og et hurtigt udviklende arbejdsmiljø. ”


Karl E. Zobbe, kvalitetsingeniør fra Siemens Wind Power

​PAUL W. ROOS, TECHNICAL DIRECTOR

“I presented my designs for a low head, composite water turbine to MM Composite. With their extraordinary composite experience and know how, MM Composite turned my design into reality by first producing the needed very complicated tools and secondly the parts for the prototype of the turbine, which we now (spring 2016) are testing. MM Composite has with their professional and quality oriented approach proven to me, that they are the to go to experts for manufacturing complicated composite parts.”


Paul W. Roos, Technical Director, AMJET Turbine Systems, LLC Iowa, USA

Hvad siger vores kunder​

Kundeudtalelser​

MM COMPOSITE A/S

Industrivænget 2B
5580 Nr. Aaby