Kontakt

MM Composite A/S

Industrivænget 2B
5580 Nr. Aaby

Phone: +45 72 30 10 15info@mmcomposite.dk

PROCES

En af MM Composites største styrker er, at vi er specialister i at udvikle processer i et kundespecificeret produkt. Det vil sige, at vi i tæt samarbejde med kunden eksempelvis udvikler en kompositkomponent helt fra bunden. Vi kan altså hjælpe kunden med at komme fra idé til et færdigt produkt. For os er det meget vigtigt, at kunden føler sig tryg og i gode hænder hele vejen gennem processen. Det gør vi blandt andet ved at bibeholde en tæt kontakt til kunden gennem hele forløbet. Derved sikrer vi, at den vare, vi leverer, stemmer overens med de ønsker og krav, kunden har.

Vi kan garantere, at håndværket er 100 % i orden – og til en god pris. Vi lægger en styrke i at producere og udvikle produkter med høje kvalitetskrav.

ERIK W. PEDERSEN, PRECISION RACING

“Da jeg skulle have genskabt en hækspoiler i kulfiber til min Corvette racerbil, rettede jeg henvendelse til MM Composite, som straks stillede et dedikeret team til rådighed. De oprindelige tegninger fandtes ikke, men det var ikke nogen udfordring for teamet, som løste opgaven til perfektion. Udover den høje kvalitet i produktet, fik jeg også designråd og sparring med på vejen.”


Erik W. Pedersen, Precision Racing

KARL E. ZOBBE, KVALITETSINGENIØR

“Vi har arbejdet tæt sammen med MM Composite siden 1995. Som produktionsvirksomhed og tredje parts leverandør forstår de vores ønsker og behov, og de leverer konsekvent et højkvalitets produkt. De forstår, hvad det vil sige at være en del af et udviklingssamarbejde og et hurtigt udviklende arbejdsmiljø. ”


Karl E. Zobbe, kvalitetsingeniør fra Siemens Wind Power

​PAUL W. ROOS, TECHNICAL DIRECTOR

“I presented my designs for a low head, composite water turbine to MM Composite. With their extraordinary composite experience and know how, MM Composite turned my design into reality by first producing the needed very complicated tools and secondly the parts for the prototype of the turbine, which we now (spring 2016) are testing. MM Composite has with their professional and quality oriented approach proven to me, that they are the to go to experts for manufacturing complicated composite parts.”


Paul W. Roos, Technical Director, AMJET Turbine Systems, LLC Iowa, USA

Hvad siger vores kunder​

Kundeudtalelser​

MM COMPOSITE A/S

Industrivænget 2B
5580 Nr. Aaby