Kontakt

MM Composite A/S

Industrivænget 2B
5580 Nr. Aaby

Phone: +45 72 30 10 15info@mmcomposite.dk

MISSION OG VISION

Mission:

Vores mission er at levere kompositkomponenter til vindmølle- og hydroenergi branchen, hvor der er fokus på en høj kvalitet og konkurrencedygtig priser.

Vi vil fortsat være i front, når der skal udvikles innovative løsninger og vi vil løse konstruktionsmæssige udfordringer for vores kunder og samtidig vise vejen for, at armeret glasfiber og lignende materialer, kan erstatte f.eks. beton og stål.

Hos MM Composite vil vi fortsat være den løsningsorienterede partner til virksomheder, som står overfor diverse udfordringer, som kan spænde fra udvikling af nye processer og produkter til optimeringer af nuværende processer.

Vores mission er også at bevare serieproduktion i Danmark og U.S.A, således at det lokale fokus kan bevares med den globale vision.

Vision:

Målet for MM Composite er at blive den foretrukne leverandør, når det drejer sig om kundernes ønske om hurtig, fleksible, mobile og/eller lokale løsninger.

Hos MM Composite genkender vi et ønske fra kunderne om produktion af kompositkomponenter med høj grad af fleksibilitet samt lave omkostninger. Da vi også har ekspertise i mobile løsninger, kan vi byde på nye produkter af kompositkomponenter med særlige behov inden for en kort tidshorisont.

ERIK W. PEDERSEN, PRECISION RACING

“Da jeg skulle have genskabt en hækspoiler i kulfiber til min Corvette racerbil, rettede jeg henvendelse til MM Composite, som straks stillede et dedikeret team til rådighed. De oprindelige tegninger fandtes ikke, men det var ikke nogen udfordring for teamet, som løste opgaven til perfektion. Udover den høje kvalitet i produktet, fik jeg også designråd og sparring med på vejen.”


Erik W. Pedersen, Precision Racing

KARL E. ZOBBE, KVALITETSINGENIØR

“Vi har arbejdet tæt sammen med MM Composite siden 1995. Som produktionsvirksomhed og tredje parts leverandør forstår de vores ønsker og behov, og de leverer konsekvent et højkvalitets produkt. De forstår, hvad det vil sige at være en del af et udviklingssamarbejde og et hurtigt udviklende arbejdsmiljø. ”


Karl E. Zobbe, kvalitetsingeniør fra Siemens Wind Power

​PAUL W. ROOS, TECHNICAL DIRECTOR

“I presented my designs for a low head, composite water turbine to MM Composite. With their extraordinary composite experience and know how, MM Composite turned my design into reality by first producing the needed very complicated tools and secondly the parts for the prototype of the turbine, which we now (spring 2016) are testing. MM Composite has with their professional and quality oriented approach proven to me, that they are the to go to experts for manufacturing complicated composite parts.”


Paul W. Roos, Technical Director, AMJET Turbine Systems, LLC Iowa, USA

Hvad siger vores kunder​

Kundeudtalelser​

MM COMPOSITE A/S

Industrivænget 2B
5580 Nr. Aaby