HVEM ER VI

– førende inden for produktion af kompositdele i høj kvalitet

Hos MM Composite udvikler og sælger vi kompositkomponenter i høj kvalitet til vindmølle- og hydroenergi industrien på globalt plan. Baseret på vores mange års erfaring tilbyder vi hurtig og sikker udvikling samt produktion af prototyper fra vores fabrikker i Danmark, samt fra vores fabrik i U.S.A.

Virksomheden MM Composite blev etableret i 2011 og er en ung virksomhed med en lang historie. Vores rødder går tilbage til 1979, navnlig til Marxen A/S. Derfor kan vi hos MM Composite trække på en lang erfaring, når det drejer sig om udvikling og produktion af kompositkomponenter.

ERIK W. PEDERSEN, PRECISION RACING

“Da jeg skulle have genskabt en hækspoiler i kulfiber til min Corvette racerbil, rettede jeg henvendelse til MM Composite, som straks stillede et dedikeret team til rådighed. De oprindelige tegninger fandtes ikke, men det var ikke nogen udfordring for teamet, som løste opgaven til perfektion. Udover den høje kvalitet i produktet, fik jeg også designråd og sparring med på vejen.”


Erik W. Pedersen, Precision Racing

KARL E. ZOBBE, KVALITETSINGENIØR

“Vi har arbejdet tæt sammen med MM Composite siden 1995. Som produktionsvirksomhed og tredje parts leverandør forstår de vores ønsker og behov, og de leverer konsekvent et højkvalitets produkt. De forstår, hvad det vil sige at være en del af et udviklingssamarbejde og et hurtigt udviklende arbejdsmiljø. ”


Karl E. Zobbe, kvalitetsingeniør fra Siemens Wind Power

​PAUL W. ROOS, TECHNICAL DIRECTOR

“I presented my designs for a low head, composite water turbine to MM Composite. With their extraordinary composite experience and know how, MM Composite turned my design into reality by first producing the needed very complicated tools and secondly the parts for the prototype of the turbine, which we now (spring 2016) are testing. MM Composite has with their professional and quality oriented approach proven to me, that they are the to go to experts for manufacturing complicated composite parts.”


Paul W. Roos, Technical Director, AMJET Turbine Systems, LLC Iowa, USA

Hvad siger vores kunder​

Kundeudtalelser​

MM COMPOSITE A/S

Industrivænget 2B
5580 Nr. Aaby