Åbningstider​

DK KONTOR

Man - Tor: 08.30 – 16.00

Fredag: 08.30 – 14.30

Lør & Søn: Lukket​

USA KONTOR

Man - Fre: 08.30 – 15.00

Lør & Søn: Lukket​

DK VAREMODTAGELSE

Man - Tor: 08.00 – 16.00

Fredag: 08.00 – 12.30​


USA VAREMODTAGELSE

Efter telefonisk aftale

HISTORIE

MM Composite er en ung virksomhed med en lang historie og ekspertise. Virksomheden blev grundlagt i 2011 af Mogens D. Marxen og Kent B. Madsen, men interessen og ekspertisen stammer helt tilbage til 1979, hvor en af grundlæggerne af MM Composite stiftede Marxen A/S. Dengang beskæftigede Mogens D. Marxen sig med bådbyggeri, men specialiserede sig hurtigt i overfladebehandling af glasfiber. Senere udvikledes Marxen A/S og aktiviteterne og interessen for vindmølleindustrien startede så småt i 1995 og har udviklet sig siden.

1979​

​Marxen A/S grundlægges på Fyn som en bådbygger virksomhed med speciale inden for overfladebehandling. Virksomheden havde domicil på Industrivej 6 i Nørre Aaby, med en afdeling i Bogense.

1995

En strategisk beslutning om at træde ind på markedet for vindmøller blev lanceret, hvilket resulterede i en stor forandring i virksomheden. I samarbejde med Bonus (nu Siemens Wind Power) startedes udviklingen af serieproduktionen af kompositdele i høj kvalitet. Udviklingen og produktionen flyttede til Nr. Aaby på Fyn.

1999​

Produktionen af en nyudviklet vingeform blev sat i gang. Nye produktionsfaciliteter blev bygget for at kunne modtage fremtidige bestillinger.

2000

Med investeringen i et nyt overfladebehandlingssystem blev etableringen af en ny service grundlagt. Den gav mulighed for overfladebehandling af vinger op til 45 meter. I løbet af det næste år vokser virksomheden til at beskæftige over 100 mand.

2006

Marxen A/S solgte lystbådsdelen fra og fokuserede udelukkende på vindmølleindustrien.

2008

Marxen A/S blev opkøbt af en større virksomhed, der havde til hensigt at samle flere underleverandører inden for vindmølleindustrien for bedre at kunne vokse globalt.

2011

I januar 2011 fik Mogens D. Marxen og Kent B. Madsen mulighed for at købe virksomheden tilbage, hvilket de gjorde. Virksomheden blev etableret som MM Composite.

2012

MM Composite Inc. blev etableret i Fort Madison, Iowa, USA, som datterselskab af MM Composite.

2014

MM Composite udvidede kapaciteten med lokaler i 5592 Ejby

2015

MM Composite Inc. flyttede til nye og større lokaler i Mt. Pleasant, Iowa.

ERIK W. PEDERSEN, PRECISION RACING

“Da jeg skulle have genskabt en hækspoiler i kulfiber til min Corvette racerbil, rettede jeg henvendelse til MM Composite, som straks stillede et dedikeret team til rådighed. De oprindelige tegninger fandtes ikke, men det var ikke nogen udfordring for teamet, som løste opgaven til perfektion. Udover den høje kvalitet i produktet, fik jeg også designråd og sparring med på vejen.”


Erik W. Pedersen, Precision Racing

KARL E. ZOBBE, KVALITETSINGENIØR

“Vi har arbejdet tæt sammen med MM Composite siden 1995. Som produktionsvirksomhed og tredje parts leverandør forstår de vores ønsker og behov, og de leverer konsekvent et højkvalitets produkt. De forstår, hvad det vil sige at være en del af et udviklingssamarbejde og et hurtigt udviklende arbejdsmiljø. ”


Karl E. Zobbe, kvalitetsingeniør fra Siemens Wind Power

​PAUL W. ROOS, TECHNICAL DIRECTOR

“I presented my designs for a low head, composite water turbine to MM Composite. With their extraordinary composite experience and know how, MM Composite turned my design into reality by first producing the needed very complicated tools and secondly the parts for the prototype of the turbine, which we now (spring 2016) are testing. MM Composite has with their professional and quality oriented approach proven to me, that they are the to go to experts for manufacturing complicated composite parts.”


Paul W. Roos, Technical Director, AMJET Turbine Systems, LLC Iowa, USA

Hvad siger vores kunder​

Kundeudtalelser​

MM COMPOSITE A/S

Industrivænget 2B
5580 Nr. Aaby