Mission og vision

Mission:

Vores mission er at levere kompositkomponenter til vindmølle- og hydroenergi branchen, hvor der er fokus på en høj kvalitet og konkurrencedygtig priser.

Vi vil fortsat være i front, når der skal udvikles innovative løsninger og vi vil løse konstruktionsmæssige udfordringer for vores kunder og samtidig vise vejen for, at armeret glasfiber og lignende materialer, kan erstatte f.eks. beton og stål.

Hos MM Composite vil vi fortsat være den løsningsorienterede partner til virksomheder, som står overfor diverse udfordringer, som kan spænde fra udvikling af nye processer og produkter til optimeringer af nuværende processer.

Vores mission er også at bevare serieproduktion i Danmark og U.S.A, således at det lokale fokus kan bevares med den globale vision.

Vision:

Målet for MM Composite er at blive den foretrukne leverandør, når det drejer sig om kundernes ønske om hurtig, fleksible, mobile og/eller lokale løsninger.

Hos MM Composite genkender vi et ønske fra kunderne om produktion af kompositkomponenter med høj grad af fleksibilitet samt lave omkostninger. Da vi også har ekspertise i mobile løsninger, kan vi byde på nye produkter af kompositkomponenter med særlige behov inden for en kort tidshorisont.